Το πρώτο παιχνίδι του Μανιάτη στη Νέα Σμύρνη μάς γύρισε στο 2010

Από την 166η στην 167η συμμετοχή του Γιάννη Μανιάτη με τη φανέλα του Πανιωνίου πέρασαν 2.990 ημέρες. Ποιους είχε συμπαίκτες την τελευταία φορά.

Το πρώτο παιχνίδι του Μανιάτη στη Νέα Σμύρνη μάς γύρισε στο 2010
EUROKINISSI

Όταν ο Γιάννης Μανιάτης θ' αναπολεί και θα διηγείται την καριέρα του, δυο ομάδες θα καταλαμβάνουν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική βιογραφία του: ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, στους οποίους έχει καταγράψει το 85% των επαγγελματικών συμμετοχών του!

Οι έτερες τρεις (Σταντάρ Λιέγης, Ατρόμητος, Αλάνιασπορ) θα χωρέσουν σε μερικές σελίδες μόνο.

Κι αν πολλοί τον έχουν συνδέσει κυρίως με τους Πειραιώτες, στους οποίους μεταγράφηκε τον Γενάρη του 2010 παραμένοντας για 6 χρόνια και διατελώντας μέχρι και αρχηγός, η αλήθεια είναι πως στους Νεοσμυρνιώτες έπαιξε περισσότερο. Όχι σε χρόνια, αλλά σε συμμετοχές, προλαβαίνοντας όσο έμεινε να μετρήσει 166 σ' όλες τις διοργανώσεις.

Στο δρόμο για τα 33 του πλέον ο Βοιωτός χαφ, γύρισε στη δημοφιλέστερη Πλατεία μετά από 8 'γεμάτα' χρόνια. Χειμώνα είχε φύγει για τον Ολυμπιακό και χειμώνα επέστρεψε για να ενταχθεί ξανά στην πρώτη ομάδα που του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την Κυριακή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Μανιάτης έπαιξε ξανά με τα κυανέρυθρα. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2010. Πάλι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Τότε αντίπαλος ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, το αποτέλεσμα 0-0 και συμπαίκτες του ο Μάχο (στο τέρμα), οι Τσότσαλιτς, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας (στην άμυνα), Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κούκετς, Σάμαρης (στα χαφ) και Μπάλαμπαν (στην επίθεση), ενώ προπονητής ο Τάκης Λεμονής.

Στις 2.990 ημέρες που μεσολάβησαν έκτοτε, ο Πανιώνιος έχει αλλάξει πολύ. Όπως φυσικά και ο ίδιος. Το χαμόγελο πάντως πρόδιδε την ευτυχία του. Τόσο στην αρχή όσο και στο φινάλε, αφού έβγαλε 90λεπτο, μετά το 2-0 επί του 'τριφυλλιού'.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK