Μιλόγεβιτς: "Δεν το τελειώσαμε, το πληρώσαμε"

Σε θέση...άμυνας βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ισοπαλία δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αφού αποδοκιμάστηκε από μερίδα φίλων του Πανιωνίου πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εντόπισε το αίτιο της μη νίκης στις χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου με 1-0.

Αναλυτικά: "Όπως πήγε το παιχνίδι έως ένα σημείο κάναμε όσα θέλαμε, είχαμε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτό το σκορ δεν είναι σίγουρο. Στο δεύτερο μέρος σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι.

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν βάζουμε το δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες όμως για την προσπάθεια".

Μπορούμε να πούμε πολλά μετά το παιχνίδι. Είχαμε πολλές προϋποθέσεις, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε το ματς.

Σε πολλά παιχνίδια είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέρναμε να πετύχουμε εύκολα γκολ. Σήμερα δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα μακρινό σουτ. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία μας και να δουλέψουμε στις τελικές προσπάθειες. Αν δεν τελειώνεις ένα παιχνίδι, τότε σίγουρα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το 1-0".

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.