Μιλόγεβιτς και μετά το 2017...

O Bλάνταν Μιλόγεβιτς έχει κλέψει τις καρδιές των πάντων στη Νέα Σμύρνη τόσο με τη δουλειά όσο και με τη συμπεριφορά του. Πολύ πιθανή πλέον η πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του που προς το παρόν είναι μονοετές.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει λέει ένα παλιό λαϊκό άσμα που κολλάει απόλυτα στον εφετινό Πανιώνιο.

Ο προηγούμενος έρωτας ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τωρινός ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον οποίο υπάρχουν μόνο θετικές γνώμες στη Νέα Σμύρνη.

Και όχι μόνο λόγω των αποτελεσμάτων. Ο Σέρβος είναι πολύ ταπεινός, μιλάει λίγο, δουλύει πολύ (ακόμα και στην ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών) και το κυριότερο, παρακολουθεί και τις ομάδες των Ακαδημιών του συλλόγου.

Υπό αυτές τις συνθήκες το...κάλεσμα για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ακόμα και μέσα στο 2016.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν για ένα χρόνο αλλά ο γάμος έγινε γρήγορα για να αποκτήσει ο Πανιώνιος προπονητή μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Ουζουνίδη. Θα αποκτήσει πιο...μόνιμα χαρακτηριστικά όπως δείχνουν τα πράγματα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!