Νέα διοίκηση στον Πανιώνιο

Διοίκηση μακριά από το...άγχος της προσωρινής και μετόχους θα αποκτήσει η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 16 ή στις 17 του μήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κκ Δάρας και Ζαμάνης θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας έστω και αν αυτό συνιστά ρίσκο με δεδομένο ότι ο Πανιώνιος δεν έχει φτάσει ακόμα στο κατώφλι της οριστικής λύσης των οικονομικών προβλημάτων του.

Οι δύο άνδρες πάντως θα μπουν και πάλι μπροστά αφού έτσι και αλλιώς ο Πανιώνιος προγραμματίζει πράγματα για τη νέα σεζόν για τα οποία χρειάζεται στιβαρή διοίκηση με προοπτική. Ενα τέτοιο είναι η κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου.

Μέχρι τα μέσα του Ιούνη τέλος, η ομάδα θα αποκτήσει και νέο πούλμαν. Αποτελεί ειλημμένη απόφαση που θα δώσει μία επιπλέον ευκολία στο ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο είχε χάσει το προηγούμενο πούλμαν μετά από κατάσχεση στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!