Νέα διοίκηση στον Πανιώνιο

Διοίκηση μακριά από το...άγχος της προσωρινής και μετόχους θα αποκτήσει η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 16 ή στις 17 του μήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κκ Δάρας και Ζαμάνης θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας έστω και αν αυτό συνιστά ρίσκο με δεδομένο ότι ο Πανιώνιος δεν έχει φτάσει ακόμα στο κατώφλι της οριστικής λύσης των οικονομικών προβλημάτων του.

Οι δύο άνδρες πάντως θα μπουν και πάλι μπροστά αφού έτσι και αλλιώς ο Πανιώνιος προγραμματίζει πράγματα για τη νέα σεζόν για τα οποία χρειάζεται στιβαρή διοίκηση με προοπτική. Ενα τέτοιο είναι η κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου.

Μέχρι τα μέσα του Ιούνη τέλος, η ομάδα θα αποκτήσει και νέο πούλμαν. Αποτελεί ειλημμένη απόφαση που θα δώσει μία επιπλέον ευκολία στο ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο είχε χάσει το προηγούμενο πούλμαν μετά από κατάσχεση στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.