Νικητής αλλά και παραπονούμενος ο Πανιώνιος

Σπάνια μία ομάδα που νικά βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία αλλά ο Πανιώνιος θεώρησε ότι έπρεπε να το πράξει για τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη στο Καυτανζόγλειο στον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.

Νικητής αλλά και παραπονούμενος ο Πανιώνιος
Masud ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανακοίνωση

Ο Πανιώνιος κέρδισε με το σπαθί του το παιχνίδι με τον Ηρακλή παίζοντας όμως εναντίον 12 και όχι 11 αντιπάλων. Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης έκανε τα πάντα προκειμένου να μην μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της.

Ανέχτηκε το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων με αποκορύφωμα την φάση όπου κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα του Μπεν. Αντί να τον προστατέψει τον απέβαλλε εφαρμόζοντας δικό του κανονισμό.

Δικό του εφάρμοσε και όταν ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα στην αντεπίθεση να δεχτούμε το γκολ που ξαναέβαλε τους αντιπάλους μας στον αγώνα.

Κοντολογίς διαμόρφωσε το τελικό σκορ αλλά ευτυχώς για την ομάδα μας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το «έγκλημα» του.

Φυσικά ζητάμε από τα αρμόδια όργανα την παραδειγματική του τιμωρία, τον μη ορισμό του ξανά σε παιχνίδι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και τονίζουμε πως για εμάς αποτελεί ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Υ.Γ. Θυμίζουμε σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα, το περσινό «εφεύρημα» του συγκεκριμένου διαιτητή, όταν στον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη, καταλόγισε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, σε φάση όπου ο ποδοσφαιριστής Τασουλής, όχι απλά δεν έκανε παράβαση, αλλά τραυματίστηκε από την ενέργεια του αντιπάλου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK