Ο Γεσίλ ξαναπαίρνει το όπλο του

O Σαμέντ Γεσίλ θα είναι στην αποστολή του Πανιωνίου για το προσφυγικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Βαγγέλη Οικονόμου ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του.

Λίγο καιρό ξαπόστασε και είναι πλέον να ξανατραβήξει για τη δόξα ο Σαμέντ Γεσίλ.

Ο Γερμανός φορ του Πανιωνίου, on fire από την αρχή των υποχρεώσεων του Ιστορικού, είναι πλέον απολύτως έτοιμος και από την Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμό στις προπονήσεις.

Ως γνωστόν, ο Γεσίλ απουσίασε από τον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα αλλά τον αντικατέστησε επαξίως ο Φιόρι Ντουρμισάι ο οποίος πέτυχε και το γκολ που έκρινε το ματς.

Για τον Βαγγέλη Οικονόμου τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Η θλάση 2ου βαθμού που έχει υποστεί χρειάζεται περίπου τέσσερις εβδομάδες αποκατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνας στόπερ θα μείνει στα πιτς και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Κυριακή, Νέα Σμύρνη) και θα επανέλθει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...