Ο Γρηγορίου δεν φοβάται: "Θέλουμε πεντάδα"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου βάζει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων για τον Πανιώνιο και η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του δίνει αυτό το δικαίωμα αφού ο Ιστορικός μετράει δύο στα δύο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα, αφού ήταν και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Είχα πει στα παιδιά ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, ώστε να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη στην Κέρκυρα, Από την αρχή ήμασταν πολύ καλοί. Προσπαθούμε να αλλάζουμε πράγματα όσον αφορά τον τρόπο πίεσης. Να πιέζουμε ψηλά. Δεν κλειστήκαμε σε καμία φάση του αγώνα. Αν εξαιρέσω την φάση των καθυστερήσεων, ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε καθόλου αμυντικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό".

"Στόχος έχω πει ότι είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Δεν μπορείς να κοιτάς πιο χαμηλά από εκεί που έχεις βρει κάτι. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Να έχουμε βάθος ως ομάδα και να το διατηρίσουμε αυτό. Είναι νωρίς ακόμα γι' αυτά όμως".

"Μπορεί να είμαστε καλά από φυσική κατάσταση, 'όμως αυτό που θα πρέπει να συμπληρώσουμε είναι τα κομμάτια τακτικής. Να δουλέψουμε πράγματα που μας λείπουν. Να αλλάξουμε κι άλλα συστήματα. Και πάντα φυσικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Μία ομάδα που δούλεψε σε 20-25 μέρες για ένα επίσημο παιχνίδι πάει να πει ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK