Ο καλύτερος Πανιώνιος στα επαγγελματικά χρόνια!

Αν η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τελείωνε σήμερα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να υπερηφανευτεί ότι έχει κάνει την καλύτερη πορεία του στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
panionios panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Ποτέ άλλοτε στην περίοδο του επαγγελματισμού ο Ιστορικός δεν έχει τερματίσει στην 2η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται τώρα (έχει την ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ τον οποίο έχει νικήσει στη Νέα Σμύρνη).

Ο Ιστορικός τερμάτισε 2ος στο πρωτάθλημα της περιόδου 1970-1971 πέντε βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ (88-83). Θεωρούν δε ακόμη στην Πλατεία ότι εκείνο το πρωτάθλημα κάλλιστα θα μπορούσε να είχε καταλήξει στη Νέα Σμύρνη αν ο Πανιώνιος ήταν πιο ισχυρός στο...παρασκήνιο.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι οι Νεοσμυρνιώτες τερμάτισε έναν πόντο πάνω από τον Παναθηναϊκό του Πούσκας ο οποίος εκείνη τη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Ουέμπλεϊ (χάνοντας 2-0 από τον Αγιαξ του Κρόιφ).

Ο τωρινός Πανιώνιος ήδη ξεπερνά τον εαυτό του και ήδη γράφει ιστορία. Το πρόγραμμα βέβαια δεν τον ευνοεί στην προσπάθεια που θα κάνει να διατηρηθεί στη 2η θέση (έχει να παίξει σε Καραϊσκάκη, Τούμπα και Λεωφόρο) αλλά έτσι και αλλιώς το σημάδι του στην εφετινή σεζόν η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς το έχει αφήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πάτησε" και την Ξάνθη ο Πανιώνιος και πάει φουλ για Ευρώπη!
Αποθέωση για τους "πρωταθλητές" στην Νέα Σμύρνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK