Ο Μιλόγεβιτς επαίνεσε τους παίκτες του και τον... Ανσαριφάρντ!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανιωνίου για το "διπλό" στο Περιστέρι ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πλέον "κυανέρυθρο" Ανσαριφάρντ!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

"Ήταν ένα παρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε εδώ να πάρουμε το αποτέλεσμα και τελικά τα καταφέραμε. Πήραμε δίκαια τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο. Για ακόμα μια φορά μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς.

Είχαμε μια ατυχία με τον τραυματισμό τον Ενγκόγκ. Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Ατρομήτου μας δυσκόλεψαν, αλλά ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Είναι μεγάλη νίκη για μας", δήλωσε για την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και πρόσθεσε:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έχουν πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες. Είναι ωραίο για μας ο Πανιώνιος να βρίσκεται τόσο ψηλά αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

Πέρα όμως από τους ποδοσφαιριστές του, ο Μιλόγεβιτς δεν ξέχασε να μιλήσει για τον πρώην πλέον άσο του Πανιωνίου και εδώ και λίγες ημέρες του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον Σέρβο τεχνικό να στάζει μέλι για τον Ιρανό επιθετικό.

"Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, άνθρωπος και χαρακτήρας. Τον ευχαριστούμε και πιστεύω ότι θα πετύχει στη νέα του ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK