"Ο Ουζουνίδης δεν ανταπέδωσε την τιμιότητά μας"

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας κι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Ζαμάνης εξέδωσαν ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προσφορά του, όμως παράλληλα άφησαν αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση με τον Ολυμπιακό.

"Ο Ουζουνίδης δεν ανταπέδωσε την τιμιότητά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Αιτία οι συζητήσεις του Έλληνα προπονητή με τον Ολυμπιακό, χωρίς, όπως αναφέρουν οι "κυανέρυθροι", την άδεια της ομάδας.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απόφαση των διοικούντων τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας, αλλά κι ο μεγαλομέτοχος, Νίκος Ζαμάνης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Ουζουνίδη για την προσφορά του, αλλά παράλληλα άφησαν αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση με τους "ερυθρόλευκους".

Η ανακοίνωση:

Πριν από 2 χρόνια όταν τα μαύρα σύννεφα και μόνο, σκέπαζαν τον ουρανό της ομάδας μας, η τωρινή διοίκηση χωρίς δισταγμό μπήκε στην μάχη για την σωτηρία, αλλά και την εξυγίανσή της. Μπήκε σε αυτή τη δύσκολη μάχη και πάλεψε μόνο με ότι "εργαλεία" και δυνατότητες μπορούσε να έχει σε εκείνο δύσκολο ξεκίνημα.

Μέσα από μύρια προβλήματα και "40 κύματα" εμποδίων, με την εμπειρία του "σιδερογέννητου" η διοίκηση αγκάλιασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη δείχνοντας τιμιότητα και ειλικρίνεια όπως κάνουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Τιμιότητα που δυστυχώς από την πλευρά του προπονητή δεν ανταποδόθηκε.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την μεγάλη του προσφορά στην αναγέννηση της ομάδας μας και τον ευχαριστεί πραγματικά από καρδιάς.

Όμως όταν ο επαγγελματισμός δεν του επιτρέπει να ανταποδώσει την τιμιότητα και την ειλικρίνεια με την οποία τον περιέλαβε η διοίκησή μας, τότε πληγωνόμαστε βαθιά γιατί δεν θεωρούμε ότι μια τέτοια σχέση έπρεπε να είχε τόσο άδοξο και κακόγουστο τέλος.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή τύχη στον Μαρίνο Ουζουνίδη στο νέο του βήμα.

Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Οι πρόεδροι έρχονται και φεύγουν, ακόμα-ακόμα και οι οπαδοί (τελευταίοι αφού γεράσουν) φεύγουν και αυτοί. Μόνο η ομάδα μένει και η προσπάθεια για το καλύτερο.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ουδείς αναντικατάστατος. Όπως τότε, έτσι και τώρα, η ομάδα θα το παλέψει με ότι εργαλεία έχει, με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Και πάλι θα κερδίσει τη μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέλος ο Ουζουνίδης, τον διώχνει ο Πανιώνιος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK