Οι πραγματικοί στόχοι του Ανσαριφάρντ και του ατζέντη του

Γιατί δεν βιάζεται να πάρει μεταγραφή; Σε ποιο πρωτάθλημα τον πλασάρει ο μάνατζέρ του; Ποια είναι η βασική προϋπόθεση για να υπογράψει; Υπάρχει περίπτωση ν' ανανεώσει με τον Πανιώνιο; Όλες οι απαντήσεις για την υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ansarifard EUROKINISSI SPORTS

Αν κάτι αποκόμισαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου από τις επαφές που είχαν με τον ατζέντη του Καρίμ Ανσαριφάρντ το τελευταίο διήμερο αυτό θα μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία λέξη: προβληματισμός!

Ουδείς κατάλαβε που το πάει ο Ιρανός, ποιο είναι το πραγματικό του θέλω. Άλλοι βέβαια συνειδητοποίησαν ότι ο δαιμόνιος αυτός διαπραγματευτής είχε έναν και μοναδικό στόχο. Να παίξει καθυστερήσεις μέχρι την ύστατη ώρα για να μην αλλάξει το status quo της σχέσης του πελάτη του με την ομάδα.

Όπως και να έχει, διαφάνηκαν πάντως τα εξής:

- Ο Ανσαριφάρντ και ο ατζέντης του δεν βιάζονται για μεταγραφή. Θεωρούν, και σωστά, ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του παίκτη ο οποίος το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει με όσα θέλει και κάτω από τις συνθήκες που θέλει. Ο Ιρανός έτσι και αλλιώς παραμένει βασικός και... "καυτός", με τα γκολ που πετυχαίνει ανεβάζει το κασέ του και συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα.

- Ο ατζέντης του Ανσαριφάρντ θα εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει πρόταση για τον πελάτη του από ομάδα του εξωτερικού. Ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως στη Γερμανία, οπότε παλεύει κυρίως με ομάδες της Μπουντσεσλίγκα οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν "τσιμπήσει". Τον Ανσαριφάρντ πάντως τον έχουν τσεκάρει και τουρκικές ομάδες καθώς και σκάουτς που δουλεύουν για ομάδες από τις Κάτω Χώρες (Ολλανδία και Βέλγιο).

- Κύρια επιδίωξη του ατζέντη αλλά και του παίκτη είναι το νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του Καρίμ να του προσφέρει θέση βασικού. Στα 26 του ο Ανσαριφάρντ μπορεί να πάρει ακόμα μία πολύ καλή μεταγραφή μετά το πέρας του συμβολαίου που θα υπογράψει τους επόμενους μήνες (ή και μέρες, ο χρόνος θα δείξει) και να βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του αρκετά χρήματα.

- Ο εν λόγω μάνατζερ, με πελατολόγιο πάρα πολύ "βαρύ", έχει υψηλές απαιτήσεις και για τον εαυτό του για τη μεταγραφή του Ανσαριφάρντ. Οι απαιτήσεις του ακόμα και για τη δική του προμήθεια παραμένουν μεγάλες. Τόσο μεγάλες που ωθούν κάποιους να πιστεύουν ότι το μόνο που επιθυμεί είναι η καθυστέρηση.

- Πολύ δύσκολα ο Ανσαριφάρντ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, όπως είναι και η επιθυμία των ανθρώπων του Ιστορικού. Και ξέρει καλά ότι η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να τον...απενεργοποιήσει αγωνιστικά για να τον πιέσει. Εκτός και αν η διοίκηση προτιμήσει να φτάσει στα άκρα. Ακόμα όμως και σ' αυτήν την περίπτωση ο παίκτης δεν θα έχει σοβαρές συνέπειες με την έννοια ότι οι πάντες θα καταλάβουν τι θα έχει συμβεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK