Ουζουνίδης: "Οι μη αδειοδοτήσεις μας βγήκαν σε καλό"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, αναφέρθηκε στο ελληνικό στοιχείο του Πανιωνίου, αλλά και στις πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα.

Ουζουνίδης: "Οι μη αδειοδοτήσεις μας βγήκαν σε καλό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, θα μπορούσε ο ΠΑΣ να πετύχει το 2ο γκολ, αλλά θα μπορούσαμε κι εμείς να κλέψουμε τη νίκη στο τέλος. Δεν έγινε θεαματικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, αλλά ήταν ωραίο τακτικά, με μονομαχίες, με αλλαγές σχηματισμών και στο τέλος πήραμε κάτι που θέλαμε πολύ και έχουμε και το αβαντάζ της ισοβαθμίας με τον αντίπαλο.

Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και χαζομάρας στην κόκκινη, αλλά αυτά συμβαίνουν με άπειρα παιδιά. Μπορεί σήμερα να ισοφαρίσαμε, αλλά σε άλλο παιχνίδι μπορεί να το πληρώσουμε αυτό. Πάντως, θα ήταν άδικο αν κερδίζαμε στο τέλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με εξαίρεση μία φάση του Ακόστα αν θυμάμαι καλά, δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, δεν συνέβη σε άλλο ματς ο ΠΑΣ να μην κάνει φάσεις στην έδρα του. Υστερήσαμε επιθετικά, αλλά ήταν καλός και ο αντίπαλος στην άμυνά του.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και τον κ. Πετράκη που κάνει καλή δουλειά. Εμείς θέλουμε μία νίκη ακόμα για να παραμείνουμε στην 5η θέση".

Για το ελληνικό στοιχείο που κυριαρχεί στον Πανιώνιο: "Οι μη αδειοδοτήσεις μας βγήκαν σε καλό. Είναι και νέα παιδιά εκτός από Ελληνόπουλα τα περισσότερα. Υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή μας λόγω απειρίας, αλλά θα γίνουν καλύτεροι. Ο Πανιώνιος στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο και αν πάρουμε άδεια πάλι θα παίξουμε με Έλληνες".

Για το αν έχει άποψη για τη φάση του χεριού του Μπακασέτα: "Θα μπορούσε να το δώσει ο διαιτητής το πέναλτι, αλλά ο κ. Τζήλος ήταν πάρα πολύ καλός,σ' ένα ματς με πολλές μονομαχίες. Μας είχε παίξει και στην Τούμπα και τον θεωρώ από τους καλύτερους διαιτητές".

Για το αν υπάρχει εξέλιξη με την παραμονή του στον πάγκο του Πανιωνίου: "Θα το μάθετε, θα το ανακοινώσει η διοίκηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK