Ουζουνίδης στο Contra.gr: "Είμαστε Πανιώνιος και μας ενδιαφέρουν όλα"

Λίγες μόνο ώρες μετά το διπλό του Πανιωνίου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλά στο Contra.gr έξω από τα δόντια. Το σχέδιο για την απόδραση από τους Ζωσιμάδες, ο στόχος του Κυπέλλου που παραμένει ζωντανός και η αισιοδοξία του για τη μάχη της παραμονής.

Ουζουνίδης στο Contra.gr: "Είμαστε Πανιώνιος και μας ενδιαφέρουν όλα"
INTIME SPORTS

Ρωτήσαμε πρώτα τον Εβρίτη τεχνικό για το αν περίμενε το μεγάλο αποτέλεσμα στα Γιάννινα: "Εβλεπα εδώ και καιρό ότι το αποτέλεσμα θα έρθει. Θα μπορούσε να έρθει και στην Ξάνθη όπου επίσης κάναμε καλό ματς. Κοιτάξτε, πιστεύω πολύ στην ομάδα, παίζουμε καλά.

Στα παιδιά πριν βγουν στο γήπεδο είπα ότι δεν πρέπει να σκέφτονται τη βαθμολογία και το πρέπει του αποτελέσματος. Τελικά δικαιωθήκαμε, ως προς αυτόν τον αγώνα εννοώ. Πιστεύω πολύ σ' αυτά παιδιά, μπορούμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά".

Το σχέδιο για την επιτυχία ήταν το εξής: " Το κακό γήπεδο το αντιμετωπίσαμε με προσοχή. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να προσέξουμε πολύ τα στημένα του ΠΑΣ, τομέα του παιχνιδιού δηλαδή που ο αντίπαλός μας φαίνεται να είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Τελικά τους χτυπήσαμε εμείς από στημένα στα οποία με τη συνεχή δουλειά έχουμε παρουσιάσει βελτίωση στα τελευταία ματς".

Για την τελική έκβαση της μάχης του υποβιβασμού ο Ουζουνίδης έχει θετική ματιά: "Είμαι αισιόδοξος. Αν δεν είμαι εγώ, ποιος θα είναι άλλωστε. Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες της ομάδας, γι' αυτό. Από εκεί και πέρα όμως, η νίκη δεν μας έλυσε το πρόβλημα, απλώς μας έδωσε μία μεγάλη ανάσα".

Είναι κομβικό το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη τον ρωτήσαμε στη συνέχεια: " Δεν το βλέπω έτσι. Εμείς σε κάθε παιχνίδι ζητάμε το τρίποντο όπως κάνουν και όλες οι ομάδες που κινδυνεύουν. Πιο δύσκολο και κομβικό είναι το παιχνίδι για τον Εργοτέλη παρά για μας".

Ο κόουτς μας δήλωσε επίσης δικαιωμένος από την επιλογή του να δουλέψει στον Πανιώνιο : "Ηξερα πολύ καλά τις δυσκολίες. Κατάλαβα όμως ότι η ομάδα έχει δυνατότητες. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να διακρίνει άπαντες όμως. Σημασία έχει όλοι όσοι είμαστε γύρω από την ομάδα να παραμείνουμε ενωμένοι, όπως είμαστε τώρα δηλαδή".

Για το Κύπελλο και την ήττα από τον Ηρακλή τόνισε: "Φυσικά και θα κυνηγήσουμε το στόχο του Κυπέλλου. Πανιώνιος είμαστε, η ομάδα έχει ιστορία και παράδοση στο θεσμό. Δεν παίξαμε καλά βέβαια στο πρώτο ματς με τον Ηρακλή και χάσαμε αλλά είναι δύσκολο να παίζουμε Τετάρτη, Κυριακή καλά. Και είναι φυσιολογικό με τόσες υποχρεώσεις να γίνονται αλλαγές στην ομάδα. Το Κύπελλο πάντως θα μας απασχολήσει όταν έρθει η ώρα".

Τέλος, δύο λόγια για την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του: "Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Προέχει η σωτηρία του Πανιωνίου, όχι το τι θα κάνει ο Ουζουνίδης στην καριέρα του. Κανείς τώρα δεν δικαιούται να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας 100%. Στη συνέχεια θα δούμε".

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣ-Πανιώνιος 1-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK