ΠΑΕ: Από που αντλεί πληροφόρηση ο Χριστοβασίλης;

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος επιτίθεται στον Γιώργο Χριστοβασίλη για δηλώσεις του τελευταίου.

ΠΑΕ: Από που αντλεί πληροφόρηση ο Χριστοβασίλης;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά: "Με αφορμή δηλώσεις του κ. Χριστοβασίλη σε ενημερωτική ιστοσελίδα, αυτό που μας προκαλεί ιδιαίτερη απορία είναι το από που αντλεί την πληροφόρησή του και μετ’ επιτάσεως μιλάει για «ελλιπή φάκελο του Πανιωνίου, ο οποίος θα προσθέσει νέα στοιχεία».

Τον πληροφορούμε εμείς λοιπόν, πως αν ο ΠΑΣ Γιάννινα προσέθεσε τα προηγούμενα χρόνια νέα στοιχεία, στους δικούς του φακέλους, τα οποία και φυσικά δεν έγιναν δεκτά, δεν σημαίνει πως και εμείς θα κάνουμε το ίδιο. Αλλωστε, εμείς έχουμε διαβάσει τον σχετικό κανονισμό πριν καταθέσουμε το φάκελό μας.

Πρέπει προφανώς να θυμίσουμε το αυτονόητο. Το Δευτεροβάθμιο Οργανο ακριβώς γι αυτό το λόγο υπάρχει. Για να ασκεί έλεγχο στις πρωτόδικες αποφάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να καταργηθεί τόσο αυτό, όσο και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ταυτόχρονα να γίνει το ίδιο και με τα Εφετεία όλης της χώρας, αλλά και τον Αρειο Πάγο.

Λίγη υπομονή και πρωτίστως αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Δύσκολο βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά όταν τα προηγούμενα 4 χρόνια η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε να κατευνάσει τον κόσμο της πόλης με «παραμύθια δίχως δράκους». Προς το παρόν, υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου στις 4 Ιουλίου 2013, για να καταδειχτεί το πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνονται τα πράγματα κάποιοι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK