Πανιώνιος: "Κανένα πέναλτι στον Φορτούνη"

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά των διαιτητών της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στέρησε όχι μόνο από τον Ιστορικό την ανατροπή, αλλά και από το φίλαθλο κοινό ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
panionios olympiakos evagelou EUROKINISSI

Με πολλά παράπονα έφυγε από την Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος το βράδυ του Σαββάτου. Οι "κυανέρυθροι" διαμαρτύρονται για τη φάση που δόθηκε πέναλτι στον Φορτούνη, όπως και για πέναλτι που υποστηρίζουν πως έγινε πάνω στον Χατζισαφί το τέλος του αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Ο διαιτητής, ο άρχοντας του αγώνα, ορίζεται προκειμένου να τηρεί εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία μεταξύ των δύο ομάδων. Προφανώς χθες, ο κ. Ευαγγέλου, αλλά και η βοηθός του κ. Κουρομπίλια, μόνο αυτό δεν κατάφεραν.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να το σχολιάζει όλη η Ελλάδα, λόγω του θεάματος, κατάφεραν να είναι οι αρνητικοί του πρωταγωνιστές, καθώς ξεκάθαρα καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στέρησαν από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την ικανοποίηση για μια μεγάλη ανατροπή, καταλογίζοντας πέναλτι που δεν υπήρχε υπέρ του αντιπάλου και αγνόησαν επιδεικτικά πέναλτι σε φάση όπου ο ποδοσφαιριστής μας, Εσάν Χατζισαφί κινδύνεψε να τραυματιστεί σοβαρά. Ευτυχώς γλίτωσε, έστω και με έντονα σημάδια από το μαρκάρισμα του αντιπάλου.

Αυτό που πρέπει επίσης να γλιτώσει είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, από διαιτητές «τύπου» Ευαγγέλου που αγνοούν τον κανονισμό του πέναλτι και από βοηθούς που δεν γνωρίζουν ούτε τον απλό κανονισμό του οφ σάιντ.

Η ζημιά που κάνουν, εκτός από βαθμολογική είναι και αγωνιστική, καθώς οι αποφάσεις τους είναι η αιτία για τον εκνευρισμό του κόσμου.

Κατάφεραν με λίγα λόγια να φτάσουν στα όρια του (έστω και στιγμιαία) ένα φίλαθλο κοινό που διαχρονικά έχει αποδείξει το ήθος του και ξέρει να αναγνωρίζει αξίες, όπως άλλωστε απέδειξε και κατά την στιγμή της αλλαγής του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ελπίζουμε λοιπόν, ότι αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε τον εν λόγω διαιτητή στο κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο πάντως, είναι ανεπιθύμητος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK