Περιμένουν τους πέντε, κοιτάζουν παντού

Tα "κοψίματα" των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ αλλά και του πρωταθλητή Ολυμπιακού περιμένει ο Πανιώνιος για να καθορίσει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι.

Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις πέντε αυτές ομάδες ενδιαφέρουν τον Ιστορικό ο οποίος έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής μετά την αποχώρηση του Φούντα και την επιστροφή του Κολοβού στον Ολυμπιακό.

Μία καλή λύση θα μπορούσε να είναι ο Διαμαντάκος ο οποίος έχει περάσει ξανά από την Πλατεία (το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2012-2013), θεωρείται όμως αμφίβολο αν ο Ελληνας στράικερ θελήσει να συνεχίσει στον Πανιώνιο αν, τυχόν, κοπεί από τον Ολυμπιακό.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρισβάνη με ελεύθερη μεταγραφή είναι δεδομένο, ενώ φλερτ θα προκύψει και μ' έναν ακόμα παλιό γνώριμο, τον Σπυρόπουλο, μόλις αυτός μείνει ελεύθερος.

Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια στην Τουρκία, όλα δείχνουν ότι τελικά ο Πανιώνιος θα κάνει αυτό το ταξίδι και θα δώσει σειρά αγώνων στη γείτονα χώρα με δυνατούς αντιπάλους.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!