Πήρε άδεια ο Πανιώνιος, μπαίνει στα πλέι οφ!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και επιτρέπει στον Πανιώνιο να αγωνιστεί στα πλέι οφ και να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο!

Πήρε άδεια ο Πανιώνιος, μπαίνει στα πλέι οφ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αίσιο τέλος είχε η έφεση του Πανιωνίου! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τελικά ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης έδωσε στους "κυανέρυθρους" την πολυπόθητη άδεια με την οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν την διαδικασία των πλέι οφ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα εξαργυρώσει έτσι την πολύ καλή της πορεία καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό και τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Ουσιαστικά, η μοναδική περίπτωση να μείνει εκτός είναι να τερματίσει τέταρτος στη διαδικασία και την ίδια στιγμή, ο Ατρόμητος να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι Νεοσμυρνιώτες θα γίνουν.... Ευρωπαίοι.

Ιδού η ειδική βαθμολογία:

Παναθηναϊκός 55 - ( 2 βαθμοί) -

ΑΕΚ 54 - ( 2 βαθμοί)* -

ΠΑΟΚ 45 - ( 0 βαθμοί)

Πανιώνιος 44 - ( 0 βαθμοί)

* Στην ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί λόγω των επεισοδίων στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η Ένωση έχει ασκήσει έφεση.

** Η βαθμολογία προκύπτει διαιρώντας με το πέντε τη διαφορά κάθε ομάδας από τον πέμπτο της κατάταξης. Στη συνέχεια γίνεται στρογγυλοποίηση.

H ΑΠΟΦΑΣΗ

"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά πλειοψηφία. Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 1/7-4-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση. Δέχεται την αίτηση κατά πλειοψηφία και χορηγεί άδεια συμμετοχής στην αιτούσα για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE περιόδου 2016-201"7

Θα το κυνηγήσει ο ΠΑΣ

Ο χαμένος από αυτή την εξέλιξη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στην περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν έπαιρνε την άδεια, θα ήταν αυτός που θα τον αντικαθιστούσε ως έκτος. Βέβαια οι Γιαννιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Όπως είχαν προειδοποιήσει οι άνθρωποι της ομάδας εδώ και μέρες σε περίπτωση που ο Πανιώνιος έπαιρνε άδεια, τότε θα προσφύγουν ακόμη και στην UEFA.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η περίπτωση του Πανιωνίου είχε πολλά κοινά με την δική τους, που κατά το παρελθόν δεν είχαν καταφέρει να πάρουν άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε πώς μοιράζονται τα ευρωπαϊκά "εισιτήρια" των πλέι οφ
Στον "αέρα" τα πλέι οφ, προσφυγή ο ΠΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK