Πρόλαβε ο Κόρμπος...

Συνεπής αν μην τι άλλο με τον εαυτό και τις...δεσμεύσεις του ο Παναγιώτης Κόρμπος, πρόλαβε την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Το είχε και πει και το έκανε ο Παναγιώτης Κόρμπος ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ελληνας χαφ έσφιξε τα δόντια, τα έδωσε όλα στην...αποθεραπεία και ιδού τα αποτελέσματα. Ομορφα και ωραία στην αποστολή.

Αντιθέτως, ο Σαββίδης έμεινε εκτός αφού υπέστη, όπως είχαμε γράψει και την Πέμπτη, θλάση στο ισχίο.

Η αποστολή: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας, Γεσίλ.

NBA

Το small ball των Lakers δεν πιάνεται

Αυτό δεν είναι άλλο ένα κείμενο με τίτλο "δεν έφτανε ο LeBron James". Διάβασε τι έκανε στην πρεμιέρα και πιο σχήμα των Lakers μπορεί να αποδειχθεί τρομακτικό για όλους.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".