Πρώτο όχι στη Φιορεντίνα για Κολοβό

Ο Δημήτρης Κολοβός προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα αλλά στον Πανιώνιο δεν βιάζονται να πουλήσουν.

Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Αστέρα σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ του Ιστορικού.

Το όνομα του νεαρού άσου έχει γραφτεί εδώ και αρκετό στα καρνέ πολλών ευρωπαίων μάνατζερ και μάλιστα ο Πανιώνιος δέχθηκε πρόσφατα κρούση για την παραχώρηση του παίκτη. Η ομάδα που την έκανε ήταν η Φιορεντίνα και το ποσό ήταν περίπου 250.000 ευρώ. Η πρόταση απορρίφθηκε με τη λογική ότι σε λίγους μήνες η αξία του παίκτη μπορεί να αυξηθεί ραγδαία.

Μέχρι την Πέμπτη εξάλλου αναμένεται να τελειώσει και το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα με μεγάλο φαβορί τον Ντάνιελ Φερνάντεζ με τον οποίο υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία.

Από τα επίσημα τέλος παρακολούθησαν το παιχνίδι οι Βασίλης Ρόβας και Θέμης Κουλουχέρης η απόκτηση των οποίων θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.