"Σκύλος" ο Κόρμπος, έβγαλε όλο το πρόγραμμα ενόψει Ολυμπιακού!

Ο Παναγιώτης Κόρμπος το έχει βάλει σκοπό να μην χάσει το σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και νικά προς το παρόν τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

Το είπε και το απέχει πολύ λίγο από το να κάνει πραγματικότητα ο Παναγιώτης Κόρμπος!

Από το Σάββατο ο αρχηγός του Πανιωνίου έλεγε ότι θα προλάβαινε να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο και ότι θα μπορούσε να προπονηθεί κανονικά την Τετάρρη.

Οπερ και εγένετο...Ο "σκύλος" χαφ έβγαλε όλο το πρόγραμμα την Τετάρτη με λίγες ενοχλήσεις και αν την Πέμπτη τα καταφέρει επίσης, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα τον πάρει αποστολή!

Και όλα αυτά ενώ το ιατρικό τιμ έδινε το προηγούμενη εβδομάδα δέκα ημέρες θεραπείας και σίγουρη απουσία από το ματς του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.