Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Μπέλεκ!

Ο Στιβ Λίο Μπέλεκ αναμένεται να γίνει παίκτης του Πανιώνιου, αφού ο Ιστορικός ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην άσο του Πανθρακικού, της ΑΕΚ και της Ουντινέζε (VIDEO)!

Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Μπέλεκ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας παλαιός γνώριμος μας από το ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του Πανιώνιου. Ο λόγος για τον Στιβ Μπέλεκ, τον Καμερουνέζο επιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανθρακικό το 2009 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε δέκα διαφορετικές ομάδες!

Στα 24 του χρόνια ο Μπέλεκ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα εκεί που... ξεχώρισε. Δηλαδή στην Ελλάδα και την Super League. Αυτός είναι και ο λόγος που στον Πανιώνιο τον περιμένουν το βράδυ του Σαββάτου, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο.

Το... κτήνος ( όπως είναι το παρατσούκλι του) έφτασε μία ανάσα το 2010 από το να υπογράψει στην Τότεναμ, όμως ένα πρόβλημα με το διαβατήριο του και κάποιες... φήμες για την ηλικία του χάλασαν το deal. Παρόλα αυτά οι "κροκόδειλοι" τον πούλησαν στην Ουντινέζε ( με περίπου 650.000€), που συνηθίζει να μαζεύει ταλέντα, χωρίς ωστόσο ο παίκτης να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ακολούθησαν: ΑΕΚ, Γουότφορντ, Στίβενεϊτζ, Μονς, Φιορεντίνα, Κροτόνε, Μάντοβα, Κλουζ και Ουμρανίγεσπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK