Συνέντευξη τύπου για όλα στον Πανιώνιο

O Πανιώνιος ολοκληρώνει υπερήφανος μία από τις μεστές σεζόν στην ιστορία του και η διοίκησή του έκρινε ότι έχει έρθει η ώρα για το δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της.

Μία πολύ μεγάλη και σπουδαία σεζόν για τον Πανιώνιο φτάνει την Τετάρτη στο τέλος της με το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οποιο και αν είναι το αποτέλεσμα και όποια η θέση στην οποία θα τερματίσει ο Ιστορικός στο έξτρα πρωτάθλημα, η υπέρβαση έχει ήδη γίνει αφού η ομάδα επέστρεψε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και αδειδοδοτήθηκε για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Για την προσεχή εβδομάδα (πιθανή ημερομηνία η 5η Ιουνίου) η διοίκηση της ΠΑΕ μάλιστα έχει προγραμματίσει και συνέντευξη Τύπου στην οποία θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων των δύο τελευταίων χρόνων ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί επισήμως και η συνεργασία με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ωστόσο, ως προς τα άλλα (γιατί μία συνέντευξη Τύπου δεν μπορεί να έχει ως θέμα μόνο τα πεπραγμένα) οι διοικούντες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους...

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...