Τέλος ο Ουζουνίδης, τον διώχνει ο Πανιώνιος!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως, ύστερα από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, προβαίνει σε καταγγελία της σύμβασης του συμβολαίου του Μαρίνου Ουζουνίδη εξαιτίας των συζητήσεων του Έλληνα τεχνικού με τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αναμένεται να αποτελέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το διοικητικό συμβούλιο της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα (08/08) και αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία του συμβολαίου με τον Έλληνα τεχνικό, με αφορμή της συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό.

Όπως σας ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες το Contra.gr, πιθανότερος αντικαταστάτης του 47χρονου προπονητή είναι ο Άκης Μάντζιος.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκλεισε Πάουλο Μπέντο ο Ολυμπιακός!
Εκνευρισμός και αμηχανία στην πλατεία

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!