Θέμα αρχής για τον Πανιώνιο ο σεβασμός στην επιθυμία των Ιρανών

Παρά το γεγονός ότι η ρεβάνς με την Γκόριτσα στη Σλοβενία έχει προτεραιότητα, στον Πανιώνιο σκέφτονται και το θέμα με την πιθανή συμμετοχή των δύο Ιρανών στα παιχνίδια με τη Μακάμπι.

Ο Πανιώνιος μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στην Γκόριτσα και επ ουδενί δεν θέλει να μπαίνει σε άλλους είδους σκέψεις.

Πρώτον γιατί η πρόκριση, παρά το 2-0 του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, δεν έχει εξασφαλιστεί και δεύτερον διότι σε διαφορετική περίπτωση οι παίκτες του Ιστορικού απειλούνται με αποπροσανατολισμό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Πανιώνιος οφείλει να ασχοληθεί με το θέμα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή των δύο Ιρανών στην πιθανή μονομαχία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Είναι όμως σαφές, και αυτό το μήνυμα περνούν από την Πλατεία, ότι η οποιαδήποτε επιθυμία των Χατζισαφί και Μασούντ θα γίνει απολύτως σεβαστή από τη διοίκηση. Πίεση, τουτέστιν, δεν πρόκειται να υπάρξει για κανέναν λόγο.

Η προπόνηση της Κυριακής διεξήχθη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τον Μιχάλη Γρηγορίου να υπολογίζει όλους τους παίκτες του για το ματς της Σλοβενίας.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...