Τι είπε ο Δάρας στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία

Σκασμένοι ήταν οι άνθρωποι και οι παίκτες του Πανιωνίου μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν δύο βαθμοί (με το γκολ του Βιγιαφάνιες στο τέλος) αλλά το γεγονός ότι ο Ιστορικός ήταν σαφώς καλύτερος σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στενοχώρησαν πολύ άπαντες στη Νέα Σμύρνη.

"Μπορούσαμε και 3-0, πότε θα ξαναβρούμε έναν τόσο κακό Παναθηναϊκό" έλεγαν χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια μην μπορώντας να πιστέψουν ότι απώλεσαν το τρίποντο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κατόπιν πήρε το λόγο ο Χρήστος Δάρρας ο οποίος φρόντισε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εχουμε φέρει ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και όλοι έχουμε σκυφτό το κεφάλι. Αυτό δείχνει πολλά για την ομάδα μας, που αλλάζει επίπεδο".

Δεν είχε και άδικο πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος. Η ομάδα όντως μεγαλώνει και κερδίζει σε αξιοπιστία και μέγεθος αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η περσινή πορεία του Ιστορικού κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!