Το μπαλάκι και η πίεση στην πλευρά του Πανιωνίου για τον Ανσαριφάρντ

O χρόνος της συνέντευξης του Νίκου Ζαμάνη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, η πίεση που νιώθει ο Πανιώνιος για τη μεταγραφή του Αρσαριφάρντ και τα ήξεις-αφήξεις του ξένου μάνατζέρ του παίκτη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Το χρονικό σημείο κατά το οποίο ο Νίκος Ζαμάνης επέλεξε να μιλήσει δημόσια για την πιθανή μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν είναι τυχαία.

Ο Πανιώνιος υπολόγιζε ότι αυτό τον καιρό θα είχε στα χέρια του την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη γεγονός που αν συνέβαινε θα έδινε το δικαίωμα στον Ιστορικό να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στη διαπραγμάτευση και χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος.

Αντιθέτως, από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει, ο Ιρανός θα είναι σε μερικές ημέρες ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του τελειώνει στις 30/6.

Το ποια πλευρά, άρα, πιέζεται από το χρόνο είναι σαφές. Ο Πανιώνιος περιμένει καιρό τώρα, πάνω από μήνα, τον αλλοδαπό μάνατζερ του Ιρανού φορ να έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσουν τη δουλειά της ανανέωσης.

Ο ατζέντης όμως αναβάλλει συνεχώς το ραντεβού πράγμα που έκανε και αυτήν την εβδομάδα δίνοντας περιθώριο για νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα 19/12. Ομως πλέον στην Πλατεία κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις, απολύτως δικαιολογημένα.

Η ραδιοφωνική συνέντευξη του Ζαμάνη την Τετάρτη έφερε ξανά το θέμα του Ανσαριφάρντ στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και έβαλε τους υποψηφίους στην κούρσα για τη μεταγραφή του. Είναι όμως γεγονός ότι όσο περνάει ο χρόνος, το διαπραγματευτικό περιθώριο του Πανιωνίου μειώνεται. Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει λαγούς με πετραχήλια για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει τον Ιούνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK