Το "παράθυρο" για να παίξουν οι Ιρανοί του Πανιωνίου στη ρεβάνς

H υπόθεση της συμμετοχής των δύο Ιρανών ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου στον αγώνα ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν είναι ακόμα εντελώς χαμένη. Διαβάστε το πως και το γιατί.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Και όμως, υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για τη συμμετοχή των δύο Ιρανών του Πανιωνίου στον αγώνα ρεβάνς με τη Μακάμπι!

Στο πρώτο ματς, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει και το ταξίδι στο Τελ Αβίβ, οι Χατζισαφί και Μασούντ δεν θα αγωνιστούν. Στη ρεβάνς όμως δεν αποκλείεται να γίνει έκπληξη και αμφότεροι να πάρουν φανέλα.

Από τι θα εξαρτηθεί αυτό; Από το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και το αν αυτό θα αφήνει σημαντικά περιθώρια πρόκρισης στον Πανιώνιο. Αν ο Ιστορικός φύγει από το Τελ Αβίβ με ελπιδοφόρο σκορ ή αποτελέσμα, τότε θα μπουν τα... μεγάλα μέσα έτσι ώστε να πειστούν οι Ιρανοί.

Σε κάθε περίπτωση ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να προσθέσει παίκτη στη λίστα που έχει ήδη δώσει στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι. Ο Γρηγορίου θα στηριχθεί στους ίδιους, ωστόσο, τουλάχιστον για την πρώτη αναμέτρηση είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές στα πρόσωπα.

Το αν θα υπάρξει αλλαγή και στη διάταξη είναι κάτι που θα φανεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ισραήλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK