Το "πέσιμο" των οπαδών στον Ουζουνίδη: "Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία"

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το VIDEO απ' τη φραστική επίθεση που έκανε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου στον Μαρίνο Ουζουνίδη το περασμένο Σάββατο (06/08), με αφορμή τις συζητήσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Ολυμπιακό. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο τετ α τετ των δύο πλευρών.

Το "πέσιμο" των οπαδών στον Ουζουνίδη: "Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν απ' τον πάγκο του Πανιωνίου, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Έλληνας τεχνικός "πλήρωσε" το γεγονός πως πραγματοποίησε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρόλα αυτά, η... αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει απ' το Σάββατο (06/08), όταν αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου επισκέφθηκε το Προπονητικό Κέντρο της ομάδας και την "έπεσε" στον 47χρονο τεχνικό, απαιτώντας να αποχωρήσει απ' την ομάδα.

Τη Δευτέρα (08/08) είδε το φως της δημοσιότητας το VIDEO απ' το τετ α τετ των δύο πλευρών. Σας μεταφέρουμε μερικά από όσα ακούγονται:

Οπαδοί: "Αφήνεις την ομάδα και πας και κάνεις συμφωνία με τον Ολυμπιακό";

Ουζουνίδης: "Άκου για να στα πω και γω. Να ακούσεις και την άλλη άποψη. Εγώ έχω κάνει ένα συμβόλαιο με την ομάδα. Έχουμε βάλει ένα όρο. Αν η ομάδα θέλει να φύγω, να μου δώσει 10 ευρώ και να φύγω. Αν μια ομάδα δώσει 10 ευρώ στον Πανιώνιο, μπορώ να φύγω. Είναι καθαρά ρε παιδιά. Και ο Πανιώνιος θα πάρει παραπάνω λεφτά".

Οπαδοί: "Ε, μην κάθεσαι", "λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα μας άφηνες για να πας στον Ολυμπιακό;", "είναι επαγγελματικό αυτό;".

Ουζουνίδης: "Για αυτή την ομάδα έχω δώσει πολλά και είμαι εδώ".

Οπαδοί: "Η ομάδα σου έδωσε, δεν έχεις δώσει εσύ". "Είναι ώρα να φύγεις". "Περιμένεις την αποζημίωση δηλαδή;"

Ουζουνίδης: "Από τον Πανιώνιο δεν θα ζητήσω τίποτα. Είμαι πολύ σωστός απέναντι στην ομάδα".

Οπαδοί: Παραιτήσου τότε. Γιατί δεν παραιτείσαι; Που νομίζεις ότι είσαι προπονητής; Πράσινος είναι ο Πανιώνιος; Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK