Το ποσοστό μεταπώλησης του Ανσαριφάρντ που κράτησε ο Πανιώνιος

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πλήρωσε τη ρήτρα του Καρίμ Ανσαριφάρντ και να τον έκανε δικό του, όμως ο Πανιώνιος κράτησε ένα γενναίο ποσοστό μεταπώληση που μπορεί να φέρει κι άλλα χρήματα στην ΠΑΕ. Υπογράφει και ο Σαμέντ Γεσίλ.

Το ποσοστό μεταπώλησης του Ανσαριφάρντ που κράτησε ο Πανιώνιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και αρχικά προέκυπτε πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά θα τον αφήσει για τους επόμενους έξι μήνες στον Πανιώνιο, τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη και ο Ιρανός μετακομίζει από τώρα στον Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" πλήρωσαν τη ρήτρα του που έφτανε τα 400.000 ευρώ, όμως ο Πανιώνιος φρόντισε να κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 10%, κάτι που αναμένεται να φέρει κι άλλα χρήματα στην ομάδα στο μέλλον. Από τη στιγμή μάλιστα που η τιμή του παίκτη στον Ολυμπιακό λογικά θα ανέβει κατά πολύ, ενώ έρχεται και Μουντιάλ σε ένα χρόνο και ο Καρίμ θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιράν.

Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος κινήθηκε ταχύτατα για τον αντικαταστάτη του. Αυτός είναι ο 22χρονος Σαμέντ Γεσίλ που έμενε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ. Ο Γερμανός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και περνάει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κυανέρυθρους".

Ανοιχτό παράθυρο πάντως υπάρχει και για μία ακόμη μεταγραφή. Ο Πανιώνιος κοιτάζει παίκτες και περιμένει να δει και τι θα γίνει με την περίπτωση του Μασούντ. Ο Παναθηναίκός έκανε πρόταση στο μάνατζερ του παίκτη, η οποία όμως ήταν πολύ χαμηλή κι αν δεν ανέβει δεν θα μπουν καν σε συζητήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο Ρέντη ο Ανσαριφάρντ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό!
Κάτι... παραπάνω ξέρει ο Ανσαριφάρντ!
Έστησε τον ΠΑΟΚ, πήγε με λιγότερα στον Ολυμπιακό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK