Το stop του οργισμένου Ζαμάνη: "Ξεχάστε το!"

Ο Νίκος Ζαμάνης το πήρε πάνω του και όρθωσε ένα τεράστιο stop στα μεταγραφικά θέλω του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούσε εδώ και τώρα την υπογραφή του Βαγγέλη Οικονόμου.

Ούτε για αστείο ήθελε να ακούει για πιθανή απώλεια βασικού παίκτη του πριν από το ματς με τον Γκόριτσα ο Νίκος Ζαμάνης.

Οταν λοιπόν του μεταφέρθηκε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Βαγγέλη Οικονόμου (που δεν ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ) δεν πολυσκέφτηκε και άναψε ένα μεγάλο στοπ.

"Ξεχάστε το" είπε σε ποδοσφαιριστή και ατζέντη και η άρνησή του έχει να κάνει με δύο λόγους. Ο πρώτος με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Χωρίς τον Οικονόμου ο Πανιώνιος θα είχε... μισή άμυνα στα παιχνίδι με την Γκόριτσα.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με το οικονομικό. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου θεώρησε πολύ χαμηλό το αντίτιμο για να παραχωρήσει τον πιο έμπειρο παίκτη της ομάδας του (και κολώνα των αποδυτηρίων).

Συνεπώς, ο Οικονόμου μένει, προσώρας τουλάχιστον, Νέα Σμύρνη. O AΠΟΕΛ από την πλευρά του ενεργοποίησε τη λύση του Καρλάο ο οποίος περνάει τα ιατρικά την Τρίτη.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".