"Μας λυπεί το διαζύγιο με Ρόκα"

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, αναφέρθηκε με δήλωσή του στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μανουέλ Ρόκα.

"Μας λυπεί το διαζύγιο με Ρόκα"

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η κακή εκκίνηση της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα κρίναμε πως κατέστησε επιτακτική μια αλλαγή, η οποία θα λειτουργήσει ευεργετικά στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας και στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Μας λυπεί το γεγονός της λύσης της συνεργασίας μας με τον Μανουέλ, καθώς πρόκειται για έναν καλό φίλο κι έναν εξαιρετικό συνεργάτη και προπονητή, με τη σωστή φιλοσοφία, ώστε να έχει μια επιτυχημένη καριέρα. Ο Μανουέλ είναι και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Εγώ προσωπικά κι ο κ. Τάσος Καραολάνης τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας κι η άμεση αγωνιστική και βαθμολογική μας ανάκαμψη, που πιστεύουμε ότι θα έρθει με το «ηλεκτροσόκ» που επιφέρει πάντοτε μια αλλαγή προπονητή.

Οι διαδικασίες για την αναζήτηση νέου προπονητή έχουν ξεκινήσει, προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της ομάδας και να φτάσουμε δυνατοί στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος».

News 24/7

24MEDIA NETWORK