Παρελθόν από τον Πανθρακικό ο Ρόκα. Τι είπε στο Contra.gr

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας της Θράκης. Τι δήλωσε ο Ισπανός κόουτς στο Contra.gr.

Παρελθόν από τον Πανθρακικό ο Ρόκα. Τι είπε στο Contra.gr

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα δεν θα κάθεται από εδώ και στο εξής στον πάγκο του Πανθρακικού. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη Super League (3/3 ήττες) συναντήθηκε με τη διοίκηση και αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Το βράδυ της Τρίτης (15/9) ο Πανθρακικός έδωσε και επίσημα τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών: " Ο Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χοσέ Μάνουελ Ρόκα Κάσες και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο".

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Ρόκα ο οποίος δήλωσε: "Πήραμε αυτή την απόφαση με τη διοίκηση προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση. Η ομάδα ήθελε μία ένεση μετά το κακό ξεκίνημα. Φεύγω σαν φίλος από τον Πανθρακικό. Θα μείνω όμως Ελλάδα γιατί μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι ένας από εσάς".

Θυμίζουμε πως ο 39χρονος τεχνικός ανέλαβε τον Πανθρακικό το Νοέμβριο του 2014 και κατάφερε να τον κρατήσει στην κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK