Τους τρέχει ο Ελευθερόπουλος

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι της Κυριακής (27/9) με αντίπαλο τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Τους τρέχει ο Ελευθερόπουλος

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/9) ξεκίνησε με προθέρμανση με χρήση μπάλας, ενώ στη συνέχεια περιλάμβανε κατά βάση ασκήσεις τεχνικής, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, και δουλειά στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους. Στο τελευταίο μέρος της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δούλεψαν και στην επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων.

Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος, ενώ ο Χρήστος Τζάνης και ο Ίγκορ Ντε Σόουζα ακολούθησαν αμφότεροι ειδικό ατομικό πρόγραμμα, για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (27/09-18:15) αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωινή προπόνηση κι αργότερα το απόγευμα η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK