Χατζηνικολάου: "Τυχερός ο Τούντορ που τον στηρίζουν"

Πανευτυχής για την νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ο τεχνικός των Ακριτών, Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει και σχόλιο για τον Ιγκόρ Τούντορ.

Χατζηνικολάου: "Τυχερός ο Τούντορ που τον στηρίζουν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά:

" Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που μπόρεσαν μετά από μια άσχημη εβδομάδα να αντιδράσουν. Ήμασταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι η υπεροψία που μπορεί να δείξει μια μεγαλύτερη μάδα απέναντι σε μια μικρότερη, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και αυτό συνέβη σήμερα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους για την στήριξη που είχαμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη.

Πήραμε μια ψυχολογική ανάταση κερδίζοντας έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Δίνει την δυνατότητα στον πεσμένο, στον κατατρεγμένο και στον φτωχό να κερδίζει τον πλούσιο Εμείς θα παλέψουμε ως το τέλος".

Για τον Ιγκόρ Τούντορ:" Για να είναι στον ΠΑΟΚ, θα είναι καλός προπονητής. Είναι τυχερός που έχει την στήριξη της διοίκησης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK