Ακόμα πιο κοντά ΠΑΟΚ και Μαουρίτσιο

Θετική έκβαση φαίνεται να έχει η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να εντάξει στο δυναμικό του τον Μαουρίτσιο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Benficas Kostas Mitroglou, center left, and Zenits Mauricio, center right, challenge for the ball during their Champions League League Round of 16 second leg soccer match between Zenit and Benfica at Petrovsky stadium in St.Petersburg, Russia, Wednesday, March 9, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
mauricio mitroglou AP

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Μαουρίτσιο αναμένεται να ταξιδέψει την Δευτέρα με τελικό προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκεί που μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών αναθερμάνθηκαν στις αρχές της εβδομάδας, με την πλευρά του παίκτη να δείχνει διατεθειμένη να κάνει μια μικρή υποχώρηση και τους ασπρόμαυρους να κάνουν από την πλευρά του ένα μικρό βήμα προς τα πάνω, αναφορικά με την πρόταση που κατέθεσαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συνολικές αποδοχές του θα αγγίζουν τα 3.500.000 Ευρώ για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK