Αλήθειες από Γκαρσία: "Το πρωτάθλημα στην Κ-20 δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός"

O Πάμπλο Γκαρσία έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και πλέον καταθέτει την εμπειρία του στην ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ. Σε λίγες μόνο γραμμές ο άλλοτε σταρ του Δικεφάλου περιέγραψε τη φιλοσοφία του.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ( MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ( MOTION TEAM) G4PHOTOS

Ως προπονητής της ομάδας Κ-20 του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία ξέρει ότι έχει μεγάλη ευθύνη για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, μιλώντας στο site του Δικεφάλου, έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση αναφορικά με τους στόχους και τις επιδιώξεις.

Αναλυτικά τόνισε: «Μέλημά μας είναι η καθημερινή, ατομική βελτίωση των παικτών. Μπορεί όλοι να ζητούν πρωταθλήματα, αλλά για μας αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τους αθλητές μας για το επόμενο βήμα που είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάτι εύκολο και χρειάζεται δουλειά κάθε μέρα. Τα παιδιά έχουν να μάθουν πολλά ακόμα«.

Ακούω συνεχώς στην Ελλάδα να αναφέρονται όλοι στο ταλέντο. Δεν μου αρέσει αυτό. Πρέπει τα παιδιά να δουλεύουν με σεβασμό, να παλεύουν κάθε μέρα. Έχω εμπειρία από Ιταλία, Ισπανία, Ουρουγουάη. Έχω μάθει ότι το ταλέντο δεν αρκεί. Χρειάζεται καθημερινή δουλειά και πρέπει τα παιδιά να το καταλάβουν αυτό. Είναι ένα σημείο στο οποίο δίνουμε μεγάλη βαρύτητα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK