Αναχώρησε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Ολλανδία. Δείτε αναλυτικά τους παίκτες που θα έχει μαζί του ο Ιγκόρ Τούντορ. Ποιοι "κόπηκαν".

Αναχώρησε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Ολλανδία. Στην αποστολή, θυμίζουμε, ο Ιγκόρ Τούντορ έχει συμπεριλάβει 23 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κ.Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Αναχώρησε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Οι παραπάνω παίκτες θα συναντήσουν σήμερα και τον Εργκούς Κάτσε που θα ενσωματωθεί στην ομάδα δύο μέρες πριν ολοκληρωθεί η άδειά του.

Στις 4 Ιουλίου αναμένονται στο Ντόορβερθ οι Τζιόλης, Μακ και Ρατς και στις 8 του μηνός ο Νομπόα. Από εκεί και πέρα, οι Κουλούρης, Πόζογλου, Βασαΐτης, Τσελεπίδης και Δεληγιαννίδης έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και θα τεθούν στη διάθεση του Τούντορ μετά τις 7 Ιουλίου, ενώ "κόπηκαν" οι Πόποβιτς, Πολύζος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Γιαννούλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μετακομίσει στην Βέροια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK