Απέκτησε Όλσεν ο ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη ο Σουηδός

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι τα βρήκε με την Μάλμε για την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό.

140823 Malmö FFs målvakt Robin Olsen under matchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Norrköping den 23 augusti 2014 i Malmö. 
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / COP 121
140823 Malmö FFs målvakt Robin Olsen under matchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Norrköping den 23 augusti 2014 i Malmö. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / COP 121 BILDBYRAN

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανακοίνωση της συμφωνίας της με τη Μάλμε για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Malmö για τους όρους της μεταγραφής του Ρόμπιν Ολσεν. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις για τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Ο γεννημένος στις 08.01.1990 Δανός, αλλά διεθνής με την Εθνική Σουηδίας τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Malmö δίχως να παραμείνει εκεί μέχρι να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Προτίμησε να συνεχίσει στις ακαδημίες της BK Olympic, η οποία φημίζεται στη Σουηδία για την ανάδειξη ταλέντων κι από εκεί σε ηλικία 16 ετών πήρε την πρώτη του μεταγραφή για την IF Bunkeflo και στα 17 του πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη δεύτερη κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον πήγε πίσω, αλλά δεν άργησε να βρει το δρόμο του κι έπειτα από δύο ακόμα μεταγραφές στην FF Bunkenflo και την IFK Klagshamn κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τερματοφύλακες στη Σουηδία. Ετσι, το 2011, η Malmö φρόντισε να πληρώσει για να τον ξανακάνει δικό της".

Επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό διευθυντή της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον ζητώντας ένα σχόλιο για τη συμφωνία και αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας: "δεν θα 'θελα να κάνω κανένα σχόλιο".

Ήρθε Θεσσαλονίκη

Ο Ρόμπιν Ολσεν είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ "θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να κάνει τις τελικές συζητήσεις για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ". Ουσιαστικά απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης καθώς ο "Δικέφαλος" τα έχει βρει με την Μάλμε και απομένουν οι υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK