Αποθεραπεία αξίας... 700.000€!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στον ειδικό θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου, με την ΠΑΕ να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από το… διαστημόπλοιο, που κοστίζει περίπου 700.000€ και χρησιμοποιούν οι ασπρόμαυροι (φωτογραφίες).

Η χρήση του υπερβαρικού θαλάμου προσφέρει μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες λόγω του ότι αυξάνει την οξυγόνωση των διαφόρων ιστών και οργάνων με ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των αμυντικών και επουλωτικών μηχανισμών του οργανισμού όταν η συνήθης μεταφορά οξυγόνου δεν επαρκεί για το ανάλογο αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάνουν χρήση του συγκεκριμένου θαλάμου για θεραπεία που έχει διάρκεια 1,5 ώρας, η οποία και βοηθά την καταπολέμηση της κούρασης, ειδικά όταν υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια, όπως συνέβη αρκετές φορές φέτος, τις εβδομάδες που υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η συγκεκριμένη θεραπεία, που εφαρμόζεται και ως ενισχυτική μέθοδος για την αντιμετώπιση τραυματισμών, εφαρμόζεται στον Δικέφαλο του βορρά μετά από εισήγηση του νέου ιατρικού τιμ, και οι παίκτες την ακολουθούν παράλληλα με τις υπόλοιπες μεθόδους αποθεραπείας που υπάρχουν στη Νέα Μεσημβρία (ο θάλαμος υπερβαρικού οξυγόνου δεν ανήκει στην ΠΑΕ, αλλά τον χρησιμοποιεί κατόπιν συνεργασίας με το κέντρο που τον διαθέτει), και θα εμπλουτιστούν στο άμεσο μέλλον.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!