Αποθεραπεία αξίας... 700.000€!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στον ειδικό θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου, με την ΠΑΕ να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από το… διαστημόπλοιο, που κοστίζει περίπου 700.000€ και χρησιμοποιούν οι ασπρόμαυροι (φωτογραφίες).

Η χρήση του υπερβαρικού θαλάμου προσφέρει μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες λόγω του ότι αυξάνει την οξυγόνωση των διαφόρων ιστών και οργάνων με ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των αμυντικών και επουλωτικών μηχανισμών του οργανισμού όταν η συνήθης μεταφορά οξυγόνου δεν επαρκεί για το ανάλογο αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάνουν χρήση του συγκεκριμένου θαλάμου για θεραπεία που έχει διάρκεια 1,5 ώρας, η οποία και βοηθά την καταπολέμηση της κούρασης, ειδικά όταν υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια, όπως συνέβη αρκετές φορές φέτος, τις εβδομάδες που υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η συγκεκριμένη θεραπεία, που εφαρμόζεται και ως ενισχυτική μέθοδος για την αντιμετώπιση τραυματισμών, εφαρμόζεται στον Δικέφαλο του βορρά μετά από εισήγηση του νέου ιατρικού τιμ, και οι παίκτες την ακολουθούν παράλληλα με τις υπόλοιπες μεθόδους αποθεραπείας που υπάρχουν στη Νέα Μεσημβρία (ο θάλαμος υπερβαρικού οξυγόνου δεν ανήκει στην ΠΑΕ, αλλά τον χρησιμοποιεί κατόπιν συνεργασίας με το κέντρο που τον διαθέτει), και θα εμπλουτιστούν στο άμεσο μέλλον.

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.