Αθανασιάδης: "Οχι στον Ολυμπιακό, μας συμβουλεύει ο Μπερμπάτοφ"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης τόνισε πως δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό, μίλησε για το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος ενώ ανέφερε πως δεν αρκεί μόνο ο Μπερμπάτοφ για να αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ.

Αθανασιάδης: "Οχι στον Ολυμπιακό, μας συμβουλεύει ο Μπερμπάτοφ"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης την Δευτέρα απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του ΠΑΟΚ μέσω του λογαριασμού της ΠΑΕ στο twitter.

Αναλυτικά:

Για τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ: "Να περιμένετε να παλέψουμε και στα τρία παιχνίδια με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη".

Για τον Μπερμπάτοφ και αν δίνει συμβουλές στους παίκτες του ΠΑΟΚ: " O Μπερμπάτοφ με την εμπειρία του δίνει συμβουλές σε όλους μας. Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με έναν τόσο σπουδαίο παίκτη. Από εκεί και πέρα σε καμία ομάδα δεν αρκεί ένας ποδοσφαιριστής, όποιος κι αν είναι αυτός, για να σε ανεβάσει επίπεδο. Χρειάζεται συνολική δουλειά από όλους μας για να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ".

Για την φετινή ομάδα και τους Μπερμπάτοφ, Πέλκα και Κίτσιου: " O Μπερμπάτοφ θα προσδώσει ποιότητα και οι υπόλοιποι ενθουσιασμό και πάθος".

Για το τέρμα του κόντρα στην Βέροια και το πόσο τον βοηθά: " Ένιωσα πολύ ωραία που αγωνίστηκα έπειτα από δύο μήνες και το χρειαζόμουν πάρα πολύ αυτό το γκολ".

Για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του στον ΠΑΟΚ: "Η καλύτερη στιγμή μου είναι το γκολ με την Τότεναμ και η χειρότερη ο χαμένος τελικός (σ.σ. κόντρα στον Παναθηναικό) που αναγκάστηκα να τον δω από την εξέδρα".

Για το αν προτιμά να παίζει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης και ένα σχόλιο για τον Σαλπιγγίδη: "Αυτό είναι κάτι που μόνο ο προπονητής μπορεί να το αποφασίσει. Και με τον Σάλπι είχαμε άριστες σχέσεις".

Για το αν ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από πέρυσι: " Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα χρειάζεται υπομονή και δουλειά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι".

Για το αν άφηνε τον ΠΑΟΚ για να παίξει στο εξωτερικό: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ και δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Για το μέλλον κανείς δεν πρέπει ν' αποκλείσει τίποτα".

Για την περσινή κακή σεζόν του ΠΑΟΚ και αν σκέφτηκε να φύγει στο εξωτερικό: " Η περσινή ήταν μία από τις χειρότερες. Ναι, έχει περάσει από το μυαλό μου να πάω στο εξωτερικό, αλλά όχι στα δύσκολα του ΠΑΟΚ. Εχω μάθει να μην τα παρατάω στα δύσκολα και να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα".

Για τον φετινό προγραμματισμό σε σχέση με πέρυσι: " Εχουν έρθει καινούρια στελέχη και πιστεύω πως όλα γίνονται βάσει σχεδίου ".

Για το αν υπάρχουν παίκτες που βάζουν το "εγώ" τους πάνω από την ομάδα: "Το πιο σημαντικό είναι όλοι να λειτουργούμε ως μια ομάδα και πάνω απ’ όλα να είναι ο σύλλογος".

Για τον Αρνεσεν: "Είναι ένας πολύ έμπειρος και ικανός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και η παρουσία του μας βοηθά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στα δικά του παιδιά (Κάτσε, Κωνταντινίδης, Πέλκας, Κίτσιου): "Πιστεύω πως όλες οι ομάδες έτσι κι ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίζονται στα δικά τους παιδιά".

Για τον αν τον ανησυχεί το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η ισοπαλία με την Γκαμπάλα: " Καθόλου γιατί δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη".

Για το ποιον παίκτη θα ήθελε να παίζει πίσω του: " Τον Βιειρίνια".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα: "Όπως είπα και πριν δουλεύουμε συνεχώς για να φτάσουμε στο σημείο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ".

Για τον Τούντορ: "Θα βοηθήσει πάρα πολύ τους νέους λόγω εμπειρίας. Εμπνέει εμπιστοσύνη και κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά για να προσαρμοστούμε στο νέο αγωνιστικό στυλ που θέλει να μας περάσει".

Για την προοπτική να παίξει στο εξωτερικό και αν υπάρχει πλάνο στην ομάδα: "Ναι, πιστεύω ότι υπάρχει πλάνο και αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το Κύπελλο: "Θα προσπαθήσουμε. Κι όπως είπα και πριν η ομάδα χρειάζεται δουλειά και υπομονή".

Για το πώς θα αξιολογούσε την δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται από τον Τούντορ για αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού: " Δεν είναι δική μου δουλειά ν' αξιολογήσω του κυρίου Τούντορ. Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και ν' ακολουθώ τις οδηγίες του. Υπάρχει μια νέα φιλοσοφία και από τα πρώτα ματς φαίνονται οι διαφορές".

Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει κάποιον τίτλο: "Θα το λέω συνεχώς κι ας γίνει κουραστικό. Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή".

Για το τι θα επέλεγε από την κατάκτηση του Κυπέλλου, του πρωταθλήματος ή μιας καλής πορείας στην Ευρώπη: " Γιατί να πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σ' αυτά; Και τα τρία!".

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ που... γκρινιάζει: " Να κάνουν υπομονή".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει 3-5-2: "Το σύστημα δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί μέσα στο γήπεδο ανεξαρτήτως συστήματος".

Για το μέχρι πόσο θα ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ: " Μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο...".

Για τον Τζαβέλλα: "Εχουμε καλές σχέσεις, είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και δίνει το 100% για την ομάδα".

Για το αν πήγαινε κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό: "Οχι".

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να χάσει την θέση του λόγω Μπερμπάτοφ: "Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής".

Για το αν παίζει μαζί με τον Μπερμπάτοφ και δέχεται αυτός να κάνει την "βρώμικη" δουλειά: "Δέχομαι να κάνω την... βρώμικη δουλειά για την ομάδα μου γενικότερα. Αυτό είναι το σημαντικότερο".

Για το πώς ένιωθε κατά την διάρκεια του τραυματισμού του: " Ένιωθα πολύ άσχημα ψυχολογικά και περίμενα τη στιγμή που θα παίξω ένα επίσημο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK