Αυτό είναι το Plan B του ΠΑΟΚ αν πουλήσει...

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Καραμπάκ και ΠΑΟΚ για τον Πέντρο Ενρίκε έχουν ξεκινήσει, με τις δυο πλευρές να δείχνουν διατεθειμένες να τα βρουν μέχρι την Πέμπτη. Ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν είναι ο μόνος παίκτης για τον οποίο οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αν έρθουν προτάσεις, καθώς έχουν προετοιμαστεί...

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για τον Γκόικο Τσίμιροτ, ο ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση από τις αρχές του καλοκαιριού, η οποία δεν έχει έρθει. Τα περιθώρια είναι στενά, όμως η έλευση του Μαουρίτσιο αρχίζει να κάνει στενά και τα περιθώρια για την αρχική ενδεκάδα στενά για τον Βόσνιο. Θα είναι υπερβολή να πει κανείς πως στην περίπτωση Τσίμιροτ - Μαουρίτσιο, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στο “plan b” χωρίς να έχει εκτελέσει το “plan a” αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί η πώληση του Τσίμιροτ, καθώς με βάση τα αγωνιστικά τους στοιχεία, ο Δικέφαλος έχει προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του έναν παίκτη (Μαουρίτσιο) στον οποίο θα… ήθελε να εξελιχθεί ο Τσίμιροτ.

Για τον Μαρίν Λέοβατς, έχουν ακουστεί αρκετά σενάρια για ενδιαφέρον της Γαλατάρασαϊ, αλλά μέχρι στιγμής οι Τούρκοι δεν έχουν κάνει τη κίνηση που λέγεται πως έχουν στο μυαλό τους. Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει τα μέτρα τους και έχουν στα χέρια τους λύσεις που, εφόσον χρειαστεί, θα είναι σε θέση να τις ενεργοποιήσουν σε χρόνο dt, για να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί αν παραχωρηθεί ο Λέοβατς.

Για τον Πέντρο Ενρικε, το σενάριο δεν είναι άλλο από την “ενασχόληση” του ΠΑΟΚ με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η συγκεκριμένη κίνηση θα είναι ουσιαστικά “2 σε 1” καθώς από τη μια ο Βιεϊρίνια θα καλύψει το κενό του Πέντρο Ενρίκε, και ο Μακ θα μπορεί αν υπολογίζεται και ως ο τρίτος στη λίστα των επιθετικών, με τους Πρίγιοβιτς και Κουλούρη. Βέβαια, σε αυτό το σενάριο, υπάρχει και το “αλλά”, με τον Μακ να αφήνει την Ζενίτ για τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο (με την μορφή δανεισμού) γνωρίζοντας πως θα είναι ενδεκαδάτος. Το όλο θέμα φτάνει στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου, που θα πρέπει να γνωστοποιήσει στην διοίκηση τι στυλ επιθετικού θέλει.

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, δεν έχει καταγραφεί καμία σκέψη αποχώρησης, ή πρόταση, ή έστω κάποια κίνηση που δείχνει πως οι ασπρόμαυροι σκέφτονται να τον παραχωρήσουν, Όμως, η έλευση του Ομάρ Ελ Καντουρί, που είναι επιτελικός μέσος, θέτει ένα ζήτημα που δεν μπορεί να περάσει “μπάι”. Αν η δομή της μεσαίας γραμμής θέλει τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρη Πέλκα να μάχονται για την ίδια θέση, θα είναι θεωρητικά καλό για έναν προπονητή να έχει τόσες πολλές επιλογές. Ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ κλείσει με την απόκτηση του Μαουρίτσιο τις μεταγραφές και δεν γίνει άλλη παραχώρηση, θα πρέπει να γίνει ιεράρχηση του ρόστερ και… ξεκαθάρισμα, καθώς δεν θα είναι εύκολο δυο από τα μεγάλα συμβόλαια (Μπίσεσβαρ και Πέντρο Ενρικε) να θεωρούνται δεύτερες επιλογές, και δίπλα τους τον Πέλκα, που πηγαίνει για ανανέωση με αυξημένες απολαβές.

Οι μέρες μέχρι τη λήξη των μεταγραφών είναι λίγες, τα σενάρια πολλά και οι συζητήσεις που θα πρέπει να γίνουν για να ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα, ακόμα περισσότερες.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK