Δανεικοί αλλά υποψήφιοι για... άμεση επιστροφή!

Μπορεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ να είναι γεμάτο, όμως δεν αποκλείεται τον Γενάρη να έχουμε... επιστροφές για ορισμένους δανεικούς ποδοσφαιριστές του "δικέφαλου" που εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Διαβάστε το... scouting report των 13 δανεικών αλλά όχι... αγύριστων.

Δανεικοί αλλά υποψήφιοι για... άμεση επιστροφή!
labrou kitsiou xarisis warda

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει κάθε εβδομάδα τα αγωνιστικά πεπραγμένα των παικτών που ανήκουν στον "Δικέφαλο του βορρά", αλλά έχουν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.

Μπορεί τοreportνα ασχολείται με τα "κύρια" στατιστικά, όπως τα λεπτά συμμετοχής και αν υπάρχουν γκολ και ασίστ, όμως οι σκάουτς του ΠΑΟΚ παρακολουθούν τα παιχνίδια για να έχουν πλήρη εικόνα των πεπραγμένων.

Ο παίκτης που ξεχωρίζει δεν είναι άλλος από τον Χάρη Χαρίση. Η παρουσία του στην Σιντ Τρούιντεν είναι σταθερή, με τον Έλληνα μέσο να ρολάρει και να έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του αρχικού σχήματος. Όλα αυτά σε μια ομάδα που άλλαξε προπονητή μετά τις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, κάτι που πολλές φορές επηρεάζει το "στάτους" ενός παίκτη εντός ομάδας. Ο Χαρίσης (απ)έδειξε πως αξίζει να είναι μέρος του βασικού κορμού. Μετράει οκτώ συμμετοχές με μέσο όρο παραμονής εντός αγωνιστικού χώρου τα 82 λεπτά.

Ο δεύτερος που μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο Χάρης Λάμπρου, και ο λόγος παρουσίας του σε αυτή έχει να κάνει και με τις αναφορές του Γιώργη Σαββίδη στο πρόσωπό του. Είναι χαρακτηριστικό πως δυο φορές, σε μήνυμά του ο γιος του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έγραψε στον Λάμπρου, στοInstagramπως "τον Ιανουάριο θα σε φέρουμε πίσω".

Σχετικά με τα αγωνιστικά δεδομένα των δανεικών του ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ: Η Καραμπάγκ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκαμπάλα με 1-0 και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Ενρίκε είδε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο. Την προηγούμενη εβδομάδα η Καραμπάγκ υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και πήρε λευκή ισοπαλία κόντρα στους Ισπανούς. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έπαιξε για 69 λεπτά, έχοντας θετική παρουσία.

ΕΡΙΚ ΣΑΜΠΟ: Βασικός για 90 λεπτά ο Έρικ Σάμπο στην μεγάλη νίκη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 1-2 στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Σλοβάκος είχε καλή παρουσία σε ένα ακόμα παιχνίδι, συμβάλλοντας ώστε η ομάδα του να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΖΑΪΡΟ: Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία σε Ευρώπη και Μολδαβία η ομάδα του Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε 62 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Λοκομοτίβ Μόσχας για το Europa League, ενώ έπαιξε 81 στην νίκη με 0-4 στην έδρα της Ντιναμό-Ότο για το πρωτάθλημα.

ΧΑΡΙΣΗΣ, ΚΙΤΣΙΟΥ: Με τον Χάρη Χαρίση να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι και τον Στέλιο Κίτσιου να μένει στον πάγκο, η Σιντ Τρούιντεν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Οστάνδης με 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΟΥΑΡΝΤΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ: Με την τριάδα δανεικών από τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή της Super League Σουρωτή. Γιαννούλης και Χατζηισαΐας κράτησαν το μηδέν στην άμυνα σε μία ακόμα αναμέτρηση, ενώ ο Ουάρντα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, καθώς ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της Ένωσης, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε και αμυντικά.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: O Λάζαρος Λάμπρου πήρε φανέλα βασικού στην νίκη του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης με 0-1. Ο νεαρός εξτρέμ αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΤΡΑΛΗΣ: Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση του Πλατανιά κόντρα στην ΑΕΛ. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 0-1, με τον νεαρό μέσο να έχει εξαιρετική παρουσία.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Μελίσσας στην αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, που έληξε ισόπαλος 1-1.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νικόλας Ματθαίου στην νίκη της Ανόρθωσης στην έδρα του Εθνικού Άχνας με 1-2, που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΚΟ: O Γιώργος Κάκκο δεν αγωνίστηκε στην βαριά ήττα της Νέας Σαλαμίνας στην έδρα της Πάφου με 4-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK