Δεν είδε το γκολ ο Σαββίδης λόγω φωτοβολίδας

Άμεση η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στη ρίψη φωτοβολίδας, καταδίκασε το γεγονός και ζήτησε επιτακτικά τη "σύλληψη" του δράση.

Ούτε το γκολ ούτε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο 94' είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει ο "χωλομένος" Ιβάν Σαββίδης εξαιτίας της φωτοβολίδας ευθείας βολής που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Όχι δεν έφταιγε η περιορισμένη ορατότητα από τον κανό! Αμέσως μετά το περιστατικό και την προειδοποίηση του Σιδηρόπουλου πως στο επόμενο θα υπάρξει οριστική διακοπή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους υπευθύνους ασφαλείας της ΠΑΕ και έλειπε από τη θέση του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ιβάν Σαββίδης κατσάδιασε τους πάντες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, αφού ήταν κάτι που δεν έπρεπε να είχε περάσει μέσα, και ζήτησε να βρεθεί άμεσα ο "ένοχος προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά (δια βίου αποκλεισμός από την Τούμπα).

"Δεν μπορούμε να φωνάζουμε για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία και να έχουμε ανοχή ακόμη και σε μεμονωμένα περιστατικά" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Προειδοποίησε επιπρόσθετα πως αν δεν εντοπιστεί άμεσα ο δράστης θα ζητηθούν ευθύνες από την εταιρία φύλαξης, χωρίς ν' αποκλείεται ακόμη και η λύση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έλεγαν δε από τον "Δικέφαλο" πως "ήταν τόσο ανόητη η ενέργεια που μας βάζει σε υποψίες ακόμη κι αν αυτός μπορεί να είναι ΠΑΟΚτσής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λύτρωση για ΠΑΟΚ, νοκ άουτ η ΑΕΚ στο 94'
Φωτοβολίδα στην Τούμπα και... διακοπή!

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!