Δεν είδε το γκολ ο Σαββίδης λόγω φωτοβολίδας

Άμεση η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στη ρίψη φωτοβολίδας, καταδίκασε το γεγονός και ζήτησε επιτακτικά τη "σύλληψη" του δράση.

Δεν είδε το γκολ ο Σαββίδης λόγω φωτοβολίδας

Ούτε το γκολ ούτε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο 94' είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει ο "χωλομένος" Ιβάν Σαββίδης εξαιτίας της φωτοβολίδας ευθείας βολής που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Όχι δεν έφταιγε η περιορισμένη ορατότητα από τον κανό! Αμέσως μετά το περιστατικό και την προειδοποίηση του Σιδηρόπουλου πως στο επόμενο θα υπάρξει οριστική διακοπή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους υπευθύνους ασφαλείας της ΠΑΕ και έλειπε από τη θέση του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ιβάν Σαββίδης κατσάδιασε τους πάντες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, αφού ήταν κάτι που δεν έπρεπε να είχε περάσει μέσα, και ζήτησε να βρεθεί άμεσα ο "ένοχος προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά (δια βίου αποκλεισμός από την Τούμπα).

" Δεν μπορούμε να φωνάζουμε για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία και να έχουμε ανοχή ακόμη και σε μεμονωμένα περιστατικά" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Προειδοποίησε επιπρόσθετα πως αν δεν εντοπιστεί άμεσα ο δράστης θα ζητηθούν ευθύνες από την εταιρία φύλαξης, χωρίς ν' αποκλείεται ακόμη και η λύση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έλεγαν δε από τον "Δικέφαλο" πως "ήταν τόσο ανόητη η ενέργεια που μας βάζει σε υποψίες ακόμη κι αν αυτός μπορεί να είναι ΠΑΟΚτσής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λύτρωση για ΠΑΟΚ, νοκ άουτ η ΑΕΚ στο 94'
Φωτοβολίδα στην Τούμπα και... διακοπή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK