Δεν κρατιέται ο Μακ

Τα sms του Σλοβλάκου επιθετικού στο συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου του βορρά και οι λεπτομέρειες που ρυθμίζουν ο Ιβάν Σαββίδης με τους επικεφαλής της Ζενίτ , με τον παίκτη να κάνει βαλίτσες για Ολλανδία.

Slovakia's Robert Mak celebrates after scoring during a Group C Euro 2016 qualifying soccer match between Luxembourg and Slovakia at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Monday, Oct. 12, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Slovakia's Robert Mak celebrates after scoring during a Group C Euro 2016 qualifying soccer match between Luxembourg and Slovakia at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Monday, Oct. 12, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Ρόμπερτ Μακ αγωνίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο φιλικό που έδωσε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αλλά το μυαλό του ήταν στον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Σλοβάκος επιθετικός περιμένει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα τις τελικές συζητήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες της Ζενίτ και του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει να τελειώσει την συμφωνία δανεισμού.

Ο Μακ δεν έχει κρύψει το τελευταίο διάστημα την ανυπομονησία του για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, και ο τρόπος με τον οποίο έχει εκδηλωθεί είναι τα sms… αγωνίας που έχει στείλει στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ρωτώντας τον συνεχώς για την έκβαση των συζητήσεων.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Μακ έμαθε τα ευχάριστα καθώς η Ζενίτ του γνωστοποίησε πως του δίνει… φύλλο πορείας για Ολλανδία, το οποίο θα υπογραφεί και θα τεθεί σε ισχύ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Ο Λούμπος Μίχελ από την πλευρά του, του ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή καθώς μέσα στις επόμενες 48 ώρες δεν θα χρειάζονται sms καθώς ο Μακ θα ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK