Δεν πανηγύρισε στο ποδόσφαιρο, το έκανε όμως στο μπάσκετ ο Σαββίδης!

Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν τελείωσε ποτέ όμως αυτό στο μπάσκετ βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να το γιορτάσει διαδικτυακά...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΒΑΝ- ΙΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ MOTIONTEAM

Πριν από έναν ακριβώς μήνα (11/3) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι τίτλου, το οποίο όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μέχρι και σήμερα οι δύο ομάδες βρίσκονται στα... μαχαίρια αναφορικά με το ποιά πρέπει να είναι η έκβασή του στις δικαστικές αίθουσες.

Σε αντίθεση πάντως με το ντέρμπι σε ασπρόμαυρο φόντο που έχει αφήσει τα σημάδια του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, εκείνο σε πορτοκαλί φόντο διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (11/4) χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο στο ΟΑΚΑ, και βρήκε μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ με σκορ 81-72.

Λίγα λεπτά μάλιστα μετά τη σπουδαία επικράτηση των "ασπρόμαυρων" που τους επιτρέπει να ελπίζουν βάσιμα στην κατάληψη της 3ης θέσης της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, υπήρξε "χτύπημα" από τον Γιώργο Σαββίδη, με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιο του ισχυρού άνδρα του "Δικεφάλου του Βορρά", Ιβάν, να αποθεώνει τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

"Τι ματς! Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ! Αυτή η νίκη ήταν τόοοοσο γλυκιά!", ήταν το σχόλιό του, το οποίο συνόδευε μία φωτογραφία του γκαρντ του ΠΑΟΚ, Φιλ Γκος, που ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του με 19 πόντους και 6 ασίστ.

Δεν πανηγύρισε στο ποδόσφαιρο, το έκανε όμως στο μπάσκετ ο Σαββίδης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK