"Δεν πέφτει κάτω από 2.500.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ"

Οι Ισπανοί επιμένουν στο θέμα της παραμονής του Λούκας στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, υποστηρίζοντας πως ο Ισπανός θέλει να μείνει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μειώνει τις απαιτήσεις του.

"Δεν πέφτει κάτω από 2.500.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ"

Η υπόθεση της παραμονής του Λούκας Πέρεθ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια απασχολεί συνεχώς τα ισπανικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. Η ιστοσελίδα "laopinioncoruna.es", η οποία χθες (14/6) ισχυρίστηκε πως η "Ντέπορ" προσφέρει και τον Μεντουνγιάνιν ως αντάλλαγμα στον Δικέφαλο για να κρατήσει τον Λούκας, σήμερα αναφέρεται ξανά στο θέμα.

Αναφέρει πως ο πρόεδρος της ομάδας της Γαλικίας, όπως και οι άλλοι τρεις ηγέτες του αθλητικού τμήματος, έχουν δηλώσει πως ο Ισπανός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λα Κορούνια, όμως ο παίκτης προτιμά να παραμένει σιωπηλός. Επίσης, αποκαλύπτει πως ο Λούκας φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο, Τίνο Φερνάντεθ, σε κοινή τους παρουσία σε γήπεδο.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παραμένει παίκτης της "Ντέπορ" μέχρι τις 30 Ιουνίου (τότε τελειώνει ο δανεισμός του), αλλά η παραμονή του εξαρτάται από το αν θα επέλθει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υποστηρίζει πως η ελληνική ομάδα γνωρίζει ότι ο Λούκας επιθυμεί να συνεχίσει στην Ισπανία και στη Λα Κορούνια, αλλά δεν μειώνει τις αξιώσεις τις, ενώ τονίζει πως οι Ισπανοί δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό των 2.500.000 ευρώ που απαιτείται. Τέλος, αναφέρεται πως η διαπραγμάτευση επικεντρώνεται στο να βρεθεί μία λύση που θα αφήσει ικανοποιημένους τους Θεσσαλονικείς, ώστε να αποκτηθεί ο παίκτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK