Δεν θα πιστέψετε τι δουλειά κάνει ο πατέρας του Μπίσεσβαρ

Αναμφίβολα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός άσος έχει... θηριώδη πατέρα, ο οποίος κάνει το πιο απρόσμενο επάγγελμα (φωτογραφία).

Δεν θα πιστέψετε τι δουλειά κάνει ο πατέρας του Μπίσεσβαρ

Μία από τις πιο ουσιαστικές μεταγραφές για τον δικέφαλο είναι σίγουρα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Κι αν αναρωτιέστε από που προέρχεται αυτό το Ντιέγκο, που δεν μοιάζει ολλανδικό, τότε πέσατε... μέσα.

Ναι, είναι από το Ντιέγκο Μαραντόνα και το ακόμα πιο περίεργο ξέρετε ποιο είναι; Ο μικρότερος αδερφός του άσου του ΠΑΟΚ λέγεται Ρομάριο, από τον γνωστό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή! Με λίγα λόγια ο πατέρας του είναι... κολλημένος με τη μπάλα.

Με καταγωγή από Σουρινάμ, ο πατέρας του Μπίσεσβαρ είναι αρκετά θηριώδης όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, όμως το επάγγελμα που επέλεξε δεν ταιριάζει με το... παρουσιαστικό.

Αν περιμένατε πως ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, τότε κάνετε λάθος, αφού εργάζεται ως... οδηγός σε πούλμαν! Έτσι μεγάλωσε τον Ντιέγκο και τον είδε να πραγματοποιεί ένα δικό του όνειρο πραγματικότητα. Να γίνει δηλαδή επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK