Διαψεύδει τις επαφές για Λούκας ο ΠΑΟΚ

Σε διάψευση των ισπανικών δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για επαφές με την Λα Κορούνια για τον Λούκας προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Συνεχόμενες είναι οι αναφορές στην Ισπανία για το ότι υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με την Λα Κορούνια για τον Λούκας Πέρεθ. Mάλιστα υπήρξαν και δηλώσεις για το ζήτημα από τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Ρίτσαρντ Μπαράλ.

Η επίσημη θέση για ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα είναι πως δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια για τον Λούκας και πως ίσως η συγκεκριμένη ομάδα να θέλει να συντηρεί το όλο ζήτημα γιατί αυτό την συμφέρει.

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον συγκεκριμένο σύλλογο όσο και από άλλους της Ισπανίας ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Τέλος τονίζεται στον "Δικέφαλο" πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι για τον Λούκας δίχως να δώσει το σχετικό "ΟΚ" ο νέος προπονητής των "ασπρόμαυρων".

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.