Δύσκολα οι Μακ και Αθανασιάδης στην Τρίπολη

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί και στον υπέρ πάντων αγώνα του "Θ. Κολοκοτρώνης" κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ, αφού οι Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Οι Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης, οι οποίοι έπαιξαν με ενέσεις κόντρα στον Ατρόμητο, δεν έχουν ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή τους στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο "δικέφαλος" θα καταλάβει την προνομιούχο δεύτερη θέση του μίνι πρωταθλήματος αν επικρατήσει της αρκαδικής ομάδας και, παράλληλα, ο Ατρόμητος χάσει βαθμούς από τον αδιάφορο Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, απών θα είναι ο τιμωρημένος Έργκις Κάτσε, ο Ράζβαν Ρατς, που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί προσαγωγό και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Πέμπτης, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τετάρτης έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.