Έφτασε στη Γερμανία αποστολή του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου προσγειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Έφτασε στη Γερμανία αποστολή του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η αποστολή του ΠΑΟΚ "πάτησε" λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, απ' όπου θα αναχωρήσει οδικώς για το Αρνεμ. Αφού οι παίκτες βολευτούν στα δωματιά τους και ξεκουραστούν, το απόγευμα θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους.

Αχώριστοι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αποδεικνύονται οι Κοροβέσης-Χαρίσης, Λούκας-Περέιρα και ο Βιτόρ με τον συμπατριώτη του Ρικάρντο Κόστα. Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου συνάντησαν στην Γερμανία υψηλές θερμοκρασίες που πλησιάζουν τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Έφτασε στη Γερμανία αποστολή του ΠΑΟΚ

"Εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει ο Λούκας"

Ξανά στον Λούκας Πέρεθ αναφέρονται οι Ισπανοί... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα elidealgallego.com ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σε συζήτηση που είχε με τους Αρνεσεν και Αγγελίδη εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο" και να επιστρέψει στην Λα Κορούνια.

Ωστόσο στο δημοσίευμα γράφεται πως στον ΠΑΟΚ θεωρούν ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας τον Λούκας. Τονίζεται πως ο τελευταίος μίλησε και με τον Ιγκόρ Τούντορ ενώ αναφέρεται πως οι ξένοι παίκτες πλέον έχουν φοβηθεί για τα συμβόλαιά τους με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK